Calle Diputación gaat op de schop

NERJA – De Calle Diputación, die de Plaza Cavana (achter de El Salvador-kerk op het Balcón de Europa) verbindt met de Calle Castilla Pérez, gaat op de schop. Voor de herinrichting van de straat in het centrum van Nerja is een budget van 360.000 euro uitgetrokken. Hiervan wordt drie ton wordt betaald door de provincie Málaga, 60.000 euro wordt komt uit eigen middelen van de gemeente Nerja.

In de voorliggende plannen wordt de straat binnenkort autovrij gemaakt. Daarnaast wordt er volgens het herontwikkelingsplan gewerkt aan een nieuwe bestrating, bloembakken, straatmeubilair, openbare verlichting, riolering, bewegwijzering en de telecommunicatie. Voor de uitvoering van de herinrichtingsplannen is een termijn uitgetrokken van vier maanden.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s