Concerten op Plaza del Sexi van Almuñécar

ALMUNECAR – Op het Plaza del Sexi van de kustplaats Almuñécar zijn deze week in de avonduren een aantal concerten bij te wonen. De reeks begint op woensdagavond 28 juli met een ´Tribute Night Beatles´, een dag later volgt een optreden van Jesús Mata en Jacinto Rodríguez.

Op vrijdagavond 30 juli is het de beurt aan het Dúo Aural, zaterdagavond 31 juli is het podium voor de regionaal veel optredende tributeband Queen of Magic. Toegangskaarten voor deze en de volgende concerten zijn verkrijgbaar via de website http://www.laplazadelsexi.es, de concerten beginnen rond de klok van 22.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s