Champions League-voorrondeduel Galatasaray-PSV in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de voorronde van de Champions League zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt woensdagavond 28 juli vanaf 20.00 uur in Turkije de returnwedstrijd tegen Galatasaray. Het eerste duel in Nederland werd vorige week door PSV ruimschoots gewonnen met 5-1. Ook de andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) dinsdagavond 27 en woensdagavond 28 juli te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s