Drugsvangst en arrestaties in El Palo

EL PALO – Leden van de Guardia Civil hebben in het, tegen Málaga aanliggende, dorp El Palo zaterdag 24 juli een grote drugsvangst gedaan en daarbij een reeks aan arrestaties verricht. De actie was het gevolg van een grootschalig onderzoek naar drugshandel in en rond Málaga.

Daarbij werden uiteindelijk 26 verdachten gearresteerd door de Guardia Civil. Daarnaast werd er beslag gelegd op 3.362 kilogram aan hasj, drie motorboten, zestien auto´s, 1.600 liter aan brandstof en een aantal vuurwapens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s