Festival de Títeres in La Herradura

LA HERRADURA – Het 23e poppenfestival Festival de Títeres van La Herradura begint dit jaar op donderdag 29 juli en duurt tot en met zondag 1 augustus. Iedere avond is daarbij om 22.00 uur een (gratis te bezoeken) voorstelling op het Plaza de la Independencía van de kustplaats.

Het evenement is de laatste jaren een vaste waarde geworden binnen het uitgebreide zomerprogramma van La Herradura, waarbij niet alleen kinderen maar vooral complete families zich vermaken met de voorstellingen.

De serie begint op donderdag 29 juli dit jaar met de voorstelling ‘La Granja’ van het gezelschap Compañia Buho Teatro. Een dag later wordt het stuk ´El Corazón que mueve la ópera´ gebracht door de Compañia Títeres dee Miguel Pino, dat op zaterdagavond 31 juli ook verantwoordelijk is voor de opvoering van ´Peneque y Fumanchi´. Op de slotavond (zondag 1 augustus) is het podium voor het Bambino Teatro met de opvoering van het ´Teatro de cachiporra Andaluz´.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s