Arrestaties en inbeslagnames bij drugsinvallen in Nerja

NERJA – Bij een grootschalige actie tegen de georganiseerde drugshandel heeft de Guardia Cívil woensdagochtend 21 juli in Nerja tijdens een aantal huiszoekingen circa vijftien verdachten gearresteerd. Ook werden er diverse goederen en een hoeveelheid drugs (hasj en cocaïne) in beslag genomen.

Bij de actie waren meer dan honderd agenten van de Guardia Cívil betrokken. In het belang van het onderzoek (dat nog niet is afgesloten) wordt er momenteel geen verdere informatie verstrekt. Meer arrestaties in de regio rond Nerja worden de komende dagen niet uitgesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s