Voorrondeduel PSV-Galatasaray in Champions League te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de voorronde van de Champions League zijn komende week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt woensdagavond 21 juli vanaf 21.00 uur in eigen huis tegen het Turkse Galatasaray, de return staat woensdagavond 28 juli (20.00 uur) op het programma. Ook andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) dinsdagavond 20 en woensdagavond 21 juli te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s