Corona-besmettingen in Nerja lopen weer op

NERJA – Het aantal gedetecteerde Corona-besmettingen binnen de gemeente Nerja is het afgelopen weekeinde verder gestegen met zestien nieuwe gevallen. Het totaal aantal gevallen, sinds het begin van de pandemie, is daarmee opgelopen tot 757. Hiervan zijn 655 gevallen (elf meer dan een week eerder) genezen verklaard. Dit blijkt uit de maandag 19 juli gepubliceerde cijfers van de regionale gezondheidsdiensten.

Het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) liep door de recente nieuwe gevallen de afgelopen week op van 222,3 tot 302,7. De gemeente Nerja heeft inmiddels de lokale bevolking én de aanwezige toeristen gemaand tot extra voorzichtigheid en het respecteren van de momenteel geldende Corona-regels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s