Banda de Música de Nerja opent ‘Verano en Cangrejos’

NERJA – De evenementenserie ‘Verano en Cangrejos’ op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja wordt dit jaar op zaterdag 31 juli (22.00 uur) geopend door de Banda de Música de Nerja. Daarna volgen er  tot en met 15 september dagelijks optredens in het kader van ‘Verano en Cangrejos’.

Een dag later, zondagavond 1 augustus, treedt het duo Costilitta y Amapola op met hun kindershow ´Festival Infantil´ (aanvang 21.00 uur). De pianist David Mesa staat voor dinsdagavond 3 augustus gepland, een dag later (woensdagavond 4 augustus) is er een eerste aflevering van de reeks ´Cine en Verano´, waarbij er open lucht-films worden vertoond op het Plaza de Plaza de Fábrica de los Cangrejos. Beide avonden beginnen om 22.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s