Zonnige week voor Nerja en omstreken

NERJA – Er komt de komende dagen weinig tot geen verandering in het huidige weerbeeld boven Nerja en omstreken. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien in hun meest recente voorspellingen dit weekeinde én de volgende week veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 30 graden Celsius rond Nerja.

De wind laat het daarbij grotendeels afweten, regen wordt er al helemaal niet verwacht aan de Costa del Sol voor de komende dagen. Waar de gemiddelde dagtemperatuur op zaterdag 17 juli circa 28 graden zal zijn volgens de meteorologen, ligt deze voor zondag 18 juli nog zo´n vier graden hoger met een gemiddelde waarde van 32 graden Celsius. Vanaf dinsdag 20 juli verschijnt er iets meer bewolking boven Nerja en omstreken, veel gevolgen voor de temperaturen (gemiddeld circa 30 graden) heeft dat niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s