Guardia plukt hasj-vrachtwagen van de weg in Nerja

NERJA – Een vrachtwagen met daarin meer dan honderd kilo aan softdrugs (hasj) is donderdagochtend 15 juli door agenten van de Guardia Civil in Nerja van de weg gehaald. De lading werd ontdekt bij een routinecontrole op één van de rotondes richting de autosnelweg A-7.

De vrachtwagen was voorzien van een Pools kenteken. Zowel de chauffeur als de bijrijder zijn gearresteerd. De Guarda heeft een inmiddels een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de drugs, meerdere arrestaties op korte termijn worden niet uitgesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s