Villareal eerste opponent van Granada CF in nieuwe competitie

GRANADA – Voor de Andalusische voetbalclub Granada CF begint het voetbalseizoen 2021/2022 in de Spaanse Primera División op maandag 16 augustus met een uitwedstrijd tegen Villareal (aanvang 20.00 uur).

Een week later wordt de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe voetbaljaargang afgewerkt in het stadion Nuevo Los Carmenes van Granada met als tegenstander Valencia. In het weekeinde van 19 september staat de eerste confrontatie met een absolute topclub op het programma als Granada een uitwedstrijd speelt tegen FC Barcelona.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s