Nerja terug naar Corona-niveau 2

NERJA – Het recent oplopende cijfer aan Covid-19 besmettingen in en rond Nerja heeft tot gevolg dat de stad op last van de Junta de Andalucía weer een stap terug moet doen op gebied van de Corona-maatregelen. Met ingang van donderdag 15 juli is het ´niveau 2´ qua maatregelen weer van kracht.

Een en ander houdt onder meer een vroegere sluiting (middernacht) voor de horeca in, alsmede in veel gevallen een limitering naar 75% gebruik van de beschikbare plaatsen (binnen in restaurants en bars, theaters en sportgelegenheden). De bij het niveau-2 horende regelgeving is hier te vinden: https://www.mapacovid.es/detail/Nerja

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s