Málaga CF opent competitie in eigen huis tegen Mirandés

MALAGA – Voor voetbalclub Málaga CF begint de nieuwe voetbalcompetitie in de Segunda División op maandagavond 16 augustus. De voormalig kwartfinalist in de Champions League (seizoen 2012/2013) speelt dan vanaf 20.00 uur in het stadion La Rosaleda van Málaga een thuiswedstrijd tegen Mirandés.

Een week later (zondag 22 augustus) volgt de eerste uitwedstrijd van het seizoen 2021/2022 bij UD Ibiza, in het weekeinde van 29 augustus (exacte datum en tijdstip nog te bepalen) staat een thuiswedstrijd tegen Alcorcón op de rol. In het weekeinde van 5 september volgt dan de streekderby tegen UD Almería.

Voor aanvang van de competitie speelt Málaga CF aan het einde van deze maand nog enkele oefenduels. Op woensdag 21 juli (uitwedstrijd, tijdstip nog niet bekend) staat er een wedstrijd gepland tegen Vélez-Málaga dat uitkomt in de Tercera División. Op zaterdag 24 juli is in eigen huis Sevilla B de tegenstander (aanvang 19.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s