Zeventien nieuwe Corona-besmettingen in Nerja

NERJA – Zeventien nieuwe gevallen van Corona-besmettingen zijn het afgelopen weekeinde door de lokale gezondheidsdiensten gedetecteerd  in Nerja. Daarmee is het totaal aan ontdekte besmettingen sinds het begin van de pandemie in Nerja opgelopen tot 720. Hiervan zijn inmiddels 641 mensen genezen verklaard.

Het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) liep hierdoor de afgelopen week weer op van 175 naar 222,3. In de momenteel van kracht zijnde veiligheidsmaatregelen komt vooralsnog geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s