Bescheiden viering San Cristóbal in de wijk Barriada de las Protegidas van Nerja

NERJA – In de wijk Barriada de las Protegidas van Nerja wordt zaterdag 10 juli het jaarlijkse San Cristóbal-feest gevierd ter ere van de gelijknamige beschermheilige. In verband met de momenteel geldende Corona-maatregelen is die viering dit jaar kleinschalig met een mis (aanvang 20.00 uur) in de Iglesia San Miguel als hoogtepunt.

De lokale buurtvereniging ´Amigos de los Poetas´ heeft zich dit jaar vooral ingezet voor een inzamelingsactie om voedsel te kunnen verstrekken aan noodlijdende gezinnen. De traditionele en jaarlijkse verkiezing tot koningin van het feest verloopt dit jaar via Facebook op de pagina van het Concejalía de Tradiciones Populares van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s