Flying Dolphins treedt op in Fitzgerald’s Bar bij aankomst Alistair Anderson in Nerja

NERJA – De regionaal vermaarde band The Flying Dolphins treedt zaterdag 17 juli op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

Het optreden begint rond de klok van 19.30 uur. Eerder die dag, rond de klok van 17.00 uur, is er een barbecue bij Fitzgerald´s (onder het motto ´All you can eat´ voor de prijs van 10 euro per persoon) waarbij de opbrengsten bestemd zijn voor de zogeheten ´Irish Motor Neuron Disease Association´. Daarbij wordt een welkomstparty gehouden voor Alistair Anderson, die om geld in te zamelen voor dit goede doel momenteel een fietstocht van 2.750 kilometer aflegt tussen het Ierse Dublin en Nerja.

Het vooraf reserveren van een plaats wordt aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s