Formule 1 Grand Prix Oostenrijk in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Bij de bar is zondagmiddag 4 juli de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk vanaf 15.00 uur op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Grand Prix van Oostenrijk wordt verreden op de Red Bull Ring, hetzelfde circuit waar vorige week de GP van Stiermarken door de Nederlander Max Verstappen werd gewonnen. De race is negende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Verstappen met 156 punten, achttien punten meer dan de regerend wereldkampioen Lewis Hamilton (Engeland). Verstappen´s teamgenoot Sergio Pérez (Mexico) staat derde met 96 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s