Festival de Coros y Danzas in Frigiliana

FRIGILIANA – De veertigste editie van het Festival de Coros y Danzas staat vrijdag 9 juli op de agenda in het dorp Frigiliana, net boven Nerja. Het evenement vindt plaats op het Plaza de las 3 Culturas en begint rond 21.00 uur.

Dit dansspektakel staat bol van de lokale volksdansen, met deelname van diverse koren en dansgroepen uit Andalucía. De toegang is vrij, wél dienen alle momenteel geldende veiligheidsvoorschriften inzake het Corona-virus te worden gerespecteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s