Expositie ´4 Paisajes Interiores´ in Sala de Exposiciones van Nerja

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja kunnen belangstellenden tot zaterdag 17 juli terecht voor het bezichtigen van de expositie 4 Paisajes Interiores. Deze bevat werken van de kunstenaars Neringa Jure, Alba López, Salva Magaz en Tadas Juras.

De Sala Municipal de Exposiciones is te vinden aan de Calle Almirante Ferrandiz (in de volksmond Calle Cristo geheten) 14 in het centrum van Nerja en is dagelijks geopend van 11.00-14.00 uur en van 19.00-22.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s