Temperaturen schieten omhoog aan Costa del Sol

NERJA – Nerja en omgeving staat een weekeinde te wachten waarin de gemiddelde dagtemperaturen verder omhoog schieten. Volgens de verwachtingen van de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) haalt het kwik zowel zaterdag 3 als zondag 4 juli waarden van ruim boven de dertig graden Celsius.

In de meest recente weersvoorspellingen lopen de temperaturen deze week geleidelijk verder omhoog, om in het weekeinde uit te komen op een gemiddelde dagtemperatuur van 33 graden Celsius. Van wind is daarbij nauwelijks sprake, de kans op regen is volgens de weerkundigen zo goed als nihil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s