Tóch weer negen Corona-nieuwe besmettingen in Nerja

NERJA – Gedurende het afgelopen weekeinde zijn er weer negen nieuwe gevallen van Corona-besmettingen gedetecteerd door de verschillende gezondheidsdiensten in Nerja. Vorige week was er voor het eerst sinds weken één dag (dinsdag) zonder nieuwe gevallen, later in de week en vooral in het weekeinde liep het aantal geconstateerde Covid-19 besmettingen tóch weer op.

Het aantal Corona-gevallen sinds het begin van de pandemie vorig jaar in Nerja staat nu op 673, achttien meer dan een week geleden. Het aantal genezingen staat maandag 28 juni op 598, wat een stijging is van 24 gevallen ten opzichte van een week eerder. Mede daardoor is het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) de afgelopen week gezakt van 260,01 maar 231,7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s