Inschrijvingstermijn muziek- en dansschool Nerja verlengd

NERJA – De Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja (de muziek- en dansschool in Nerja) heeft de inschrijvingstermijn voor het cursusjaar 2021/2022 verlengd tot maandag 12 juli. Vanaf die dag zijn er geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk. Het momenteel nog beschikbare aantal plaatsen is beperkt.

Geïnteresseerden kunnen zich van maandag tot en met vrijdag (tussen 10..00 en 14.00 uur) aanmelden bij de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja aan de Calle Hernando de Carabeo 80 in Nerja. De minimumleeftijd voor deelname is drie jaar, voor de dansschool is de minimumleeftijd gesteld op vier jaar.

Informatie is aan te vragen via het e-mailadres escuelademusicaydanza@nerja.es .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s