Festival de Teatro Aficionado Villa de Nerja

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja staat met ingang van donderdag 1 juli de 23ste editie van het jaarlijkse ‘Festival de Teatro Aficionado Villa de Nerja’ op het programma. De voorstellingen beginnen telkens rond 20.00 uur, de toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon en de shows duren circa anderhalf uur.

De serie wordt op donderdag 1 juli geopend met het theaterstuk ´Amoríos y otros líos de Candilejas Teatro´, een dag later gevolgd door ´Que malo es conocer´. De reeks wordt afgesloten op vrijdag 3 juli door de Grupo El Chaparil. Het theater van Nerja is te vinden aan Calle Granada 45, nèt naast het centrum van de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s