Zonnige en warme week rond Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten de komende week veel zon rond Nerja en gemiddelde dagtemperaturen die tegen de 30 graden Celsius aanhikken.

Vooral zondag 27 juni en maandag 28 juni lijken daarbij mooie dagen te worden met gemiddelde temperaturen van respectievelijk 28 en 29 graden Celsius in de vooruitzichten van de weerkundigen. Daarna zakken de gemiddelde temperaturen iets tot circa 25 graden, om in de huidige voorspellingen aan het eind van de komende week weer op te lopen.

Van neerslag is in de komende week volgens Aemet geen sprake. De wind laat het in de voorspellingen grotendeels afweten met uitzondering van maandag 28 juni. Ook kan er volgende week sprake zijn van enkele passerende wolkendekken maar over het algemeen regeert de zon de komende dagen over de Andalusische kust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s