Achtste finales EK voetbal met Nederland en België in Nerja live te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voor Nederlandstalige voetballiefhebbers is de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja, zondagavond 27 juni ‘the place to be’. Daar worden dan de achtste finales voor het Europees kampioenschap voetbal tussen Nederland en Tsjechië (aanvang 18.00 uur) en België tegen Portugal (aftrap 21.00 uur) live uitgezonden via diverse grote tv-schermen.

Ook de andere achtste finales zijn de komende dagen te zien bij El Fuego. Zaterdagavond 26 juni staan de duels Wales-Denemarken (18.00 uur) en Italië-Oostenrijk (21.00 uur) op de rol, maandagavond 28 juni worden de wedstrijden Kroatië-Spanje (18.00 uur) en Frankrijk-Zwitserland (21.00 uur) afgewerkt. De achtste finales worden afgerond op dinsdagavond 29 juni met het beladen duel Engeland-Duitsland (18.00 uur) en de wedstrijd Zweden-Oekraïne (21.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s