Onderbrekingen in levering van water op vrijdagochtend door werkzaamheden

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het waterleidingnetwerk zal een deel van Nerja op vrijdag 25 juni tussen 00.00 uur en 08.00 uur te maken krijgen met onderbrekingen van de levering van water.

Dit meldt het verantwoordelijke waterbedrijf Aguas de Narixa. De onderbrekingen zijn voorzien in straten en pleinen Herrera Oria, Plaza Cantarero, San Miguel, Plaza de la Ermita, Méndez Núñez, América, Bronce, Cruz, Granada, Pintada, Carretas, Colón, Cervantes, Alfonso XII, Molino, Angustias en Ánimas.

Voor vragen heeft Aguas de Narixa de telefoonnummers (+34) 900 813 810 en (+34) 900 813 820 open gesteld. Het wordt aanbevolen om na de onderhoudsperiode de kranen circa vijf minuten aan te zetten om de leidingen door te spoelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s