Voor het eerst sinds weken etmaal zonder nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Voor het eerst sinds meerdere weken is er bij de lokale gezondheidsdiensten in Nerja gedurende een etmaal géén nieuwe melding binnengekomen van Covid-19 besmettingen. Daarnaast zijn er op maandag 21 juni wél zes gevallen genezen verklaard.

Daarmee is het aantal geconstateerde Corona-gevallen op 655 blijven staan, waarvan inmiddels 574 mensen volledig genezen zijn verklaard. Door deze positieve ontwikkeling is het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) het afgelopen etmaal teruggelopen van 302,7 naar 260,01.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s