Formule 1-GP en EK voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de beslissingswedstrijden in de poulefase van het Europees kampioenschap voetbal als de Formule Grand Prix van Frankrijk op het circuit Paul Ricard zijn zondag 20 juni en maandag 21 juni in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas.

Vanaf 15.00 uur is daar zondagmiddag de Formule I Grand Prix te volgen, waarin de leider voor het wereldkampioenschap Max Verstappen vanaf de pole position vertrekt. Op maandag zijn bij El Fuego de EK voetbalduels van Nederland (aftrap 18.00 uur tegen Macedonië) en België (aftrap 21.00 uur, de tegenstander is Finland) te zien. Ook de andere wedstrijden in het EK voetbal zijn de komende dagen te zien bij El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s