Dit jaar géén San Juan-viering op stranden

NERJA – Er komt dit jaar géén traditionele ´Noche de San Juan´ op de stranden van Nerja. De gemeente heeft inmiddels besloten dat de viering dit jaar geen doorgang kan vinden in verband met de risico´s op Corona-besmettingen. Ook in vrijwel alle andere kustplaatsen aan de Costa del Sol is door gemeenten een streep gezet door dit traditionele volksfeest op de stranden.

San Juan is een uniek feest, waarbij het – normaal gesproken –  voor één nacht aan de gehele Spaanse kust (overal ter wereld in Spaanstalige landen) is toegestaan om te kamperen op het strand, te barbequen en muziek te draaien. Dit jaar worden de stranden van Nerja tussen woensdag 23 juni (22.00 uur) en donderdag 24 juni (tot 07.00 uur) vanwege de veiligheidsmaatregelen afgesloten.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s