Zomerkamp voor jeugd in Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, zo´n vijf kilometer landinwaarts boven Nerja gelegen, staat van 1 juli tot en met 30 augustus het jaarlijkse zomerkamp op het programma. Tijdens het jeugdkamp staan er dagelijks tussen 08.00 en 15.00 uur tal van activiteiten op de rol.

Het kamp is gericht op kinderen tussen de acht en zestien jaar. Wel is er de mogelijkheid voor ouders en familie om bij een aantal activiteiten aanwezig te zijn. De kinderen worden begeleid door deskundigen, met als doel om spelenderwijze te werken aan communicatieve vaardigheden, belevingswereld en het ontwikkelen van de algehele expressie.

Dit gebeurt via allerlei spellen, waarbij tevens de kennis van de natuur, bergen en zee wordt vergroot. Tevens worden er diverse workshops gehouden met onderdelen als dans- en muziek, theater en jongleren. Aanmelden is mogelijk via e-mail of telefonisch: alteaperez1984@gmail.com of +34 677 242 987.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s