EK-duel tussen Nederland en Oekraïne in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het duel in poule C van het Europees kampioenschap voetbal tussen Nederland en Oekraïne is zondagavond 13 juni in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard langs Playa Burriana).

De wedstrijd in Johan Cruijff Arena van Amsterdam staat vanaf 21.00 uur op het programma, de uitzending begint rond de klok van 20.00 uur. Ook de andere wedstrijden voor het EK zijn de komende dagen te zien bij El Fuego.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s