Flamenco-artiest Chapi Pineda treedt op bij La Negra in Vélez-Málaga

VELEZ MALAGA – Bij de chiringuito La Negra in de kustplaats Vélez-Málaga, op zo’n vijftien kilometer afstand van Nerja, staat vrijdagavond 11 juni een optreden gepland van de flamenco-zanger en gitarist Chapi Pineda.

La Negra is gevestigd aan de Paseo Marítimo Benajarafe, het optreden begint rond 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Het vooraf reserveren van een plaats is mogelijk via het telefoonnummer +34 675 826 337.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s