Gemeentelijk programma met sportieve activiteiten voor ouderen in Nerja

NERJA – Voor het zesde achtereenvolgende jaar lanceert de gemeente Nerja  een programma met diverse sportieve activiteiten voor ouderen, waarbij 60-plussers mee kunnen doen aan een reeks sportieve activiteiten op zowel het strand van Burriana als in het gemeentelijk zwembad (aan de N-340, achter het atletiekstadion).

De activiteiten worden vanaf 1 juli gehouden en van maandag tot en met donderdag wekelijks (in groepen) afgewerkt op zowel Playa Burriana als in het overdekte zwembad. Registeren voor deelname kan van 14 tot 28 juni dagelijks tussen 08.00 en 14.00 uur bij het Oficina de Información y Atención a las Personas Mayores, gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis van Nerja (in het verlengde van het Balcón de Europa).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s