Alle wedstrijden voor het EK voetbal in Nerja live te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voor Nederlandstalige voetballiefhebbers is de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja, tijdens de Europese kampioenschappen voetbal de komende weken ‘the place to be’. Daar worden, met ingang van vrijdagavond 11 juni, alle wedstrijden tijdens dit toernooi live uitgezonden via diverse grote tv-schermen.

Het EK begint vrijdagavond 11 juni (aftrap om 21.00 uur) met het openingsduel tussen Turkije en Italië. Op zaterdag 12 juni staat de duels Wales-Zwitserland (15.00 uur), Denemarken-Finland (18.00 uur) en België-Rusland (21.00 uur) op het programma. Een dag later staan de wedstrijden Engeland-Kroatië (15.00 uur), Oostenrijk-Macedonië (18.00 uur) en Nederland-Oekraïne (21.00 uur) op de rol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s