Warme en droge week rond Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten de komende week veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van iets boven de 25 graden Celsius rond Nerja. Van neerslag is vooralsnog geen sprake, ook de wind laat het afweten in de meest recente voorspellingen.

Wél is er later in de week sprake van passerende wolkendekken maar vooral op woensdag 9 juni regeert de zon en kan het kwik stijgen tot circa 28 graden volgens de weerkundigen. Vanaf vrijdag 11 juni én in het weekeinde kunnen voorbijtrekkende wolkendekken de zon af en toe verbergen, de kans dat daaruit regen valt lijkt zo goed als nihil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s