Flamencoshow in bar El Burro Blanco

NERJA – Een spectaculaire flamencoshow is vrijdag 11 juni te zien in bar El Burro Blanco in het centrum van Nerja. Daar treden de flamencodansers Astrid Martin en Juan Alarcon op vanaf circa 21.00 uur.

De zanger/gitarist Ricardo de la Juana en de zangeres Diana Fernandez zorgen daarbij voor de muzikale begeleiding. Reserveren vooraf wordt aanbevolen en is mogelijk via de website flamencoennerja.com.  El Burro Blanco is te vinden in het centrum van Nerja aan de Calle Gloria, die de Calle Pintada verbindt met de Calle Cristo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s