Schoonmaakacties op stranden rond Nerja

NERJA – In het kader van de Wereldmilieudag ondergaan de stranden van de gemeente Nerja maandag 7 juni een grote schoonmaakactie. Deze ‘Día Mundial del Medio Ambiente’ werd internationaal op zaterdag 5 juni ‘gevierd’.

Daarnaast krijgen leerlingen van het middelbaar onderwijs in Nerja op de stranden El Chucho en Playazo praktijklessen over het afval dat mensen bij hun strandbezoek achterlaten en de gevolgen daarvan. Nerja’s wethouder milieuzaken Javier Rodríguez: “Met dergelijke acties hopen we onze jongeren meer bewust te maken over het belang van het recyclen van afval, vooral kunststoffen die schadelijk zijn voor ons milieu.”

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s