Oefeninterland Oranje en Formule 1-GP in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de laatste oefeninterland van het Nederlandse voetbalelftal tegen Georgië als de Formule Grand Prix van Azerbeidzjan zijn zondag 6 juni in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas.

De Formule 1 Grand Prix op het stratencircuit van Baku is zondag vanaf 14.00 uur te zien op één van de grote tv-schermen van El Fuego. De Nederlander Max Verstappen verdedigt zijn koppositie in de tussenstand voor het wereldkampioenschap, waarin hij momenteel met 105 punten aan de leiding gaat. Zijn voornaamste rivaal, de Brit Lewis Hamilton (regerend wereldkampioen), heeft dit seizoen vier punten minder vergaard.

Het Nederlands voetbalelftal treedt zondagavond om 18.00 uur in Enschede (Stadion De Grolsch Veste) aan voor de laatste oefeninterland in de aanloop naar het Europees kampioenschap, dat volgende week begint. Tegenstander daarbij is Georgië. Een week later (zondag 13 juni) staat voor Oranje het eerste duel in de groepsfase (poule C) van het EK tegen Oekraïne op het programma.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s