Nieuw reddingvoertuig voor Nerja’s strandwachten

NERJA – De strandwachten van Nerja krijgen de beschikking over een splinternieuw reddingvoertuig dat speciaal is uitgerust voor het uitvoeren van reddingsoperaties op stranden. Het voertuig wordt geheel bekostigd uit een subsidie die door de Junta de Andalucía aan de gemeente Nerja is toegekend voor het ontwikkelen van de stranden aan de Andalusische kust.

Nerja’s wethouder voor strandzaken María del Carmen Lopez toonde zich verheugd met de aanschaf van het reddingvoertuig ter waarde van 38.000 euro: “Dit is perfect met het oog op het nu snel naderende zomerseizoen. De strandwachten beschikken daarmee over betere middelen om te gebruiken in noodsituaties, een meerwaarde dus voor de veiligheid op onze stranden.”

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s