Gerenoveerd Playa Calahonda weer open voor publiek

NERJA – Het gerenoveerde strand van Playa Calahonda in Nerja is met ingang van vrijdag 4 juni weer geopend voor publiek. Het strand onderging ingrijpende aanpassingen in het kader van het Senda Litoral, een wandelpad langs de kust van Nerja tussen de stranden van Caletilla en Salón aansluitend aan het Balcón de Europa).

Burgemeester José Alberto Armijo benadrukte donderdag 3 juni bij zijn bezoek aan de werken bij het strand van Calahonda nog maar eens het belang van de renovatie uit toeristisch oogpunt. “Met deze renovatie én de realisatie van de twee panoramische uitzichtpunten aan het begin van de Paseo de los Carabineros is een forse stap gezet in de verwezenlijking van deze belangrijke toeristische infrastructuur”, gaf Armijo aan.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s