Renovatie straatmeubilair langs stranden Nerja en Maro

NERJA – De boulevards en stranden van Nerja en Maro worden deze dagen voorzien van een kleine honderd nieuwe vuilnisbakken. Ook worden zitbanken gerenoveerd en allerlei andere kleine reparaties uitgevoerd met het oog op het naderende toeristenseizoen.

Nerja’s wethouder voor strandzaken María del Carmen López gaf deze week in een persbericht aan dat de kustplaats hoog inzet op de status van ‘kwalitatieve toeristische bestemming’. “We blijven inzetten op de verbetering van onze stranden. Niet alleen ten behoeve van de toeristen en ons imago maar ook voor de inwoners van Nerja zelf”, gaf López daarbij aan.

De nieuwe vuilnisbakken zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en verschijnen onder meer langs en óp de stranden van Burriana, Torrecilla, Chucho, Salón en Calahonda. Met de renovatie is een bedrag gemoeid van circa 23.000 euro, hetgeen door de gemeente uit eigen middelen wordt opgehoest.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s