Zwembad Frigiliana opent dinsdag weer de poorten

FRIGILIANA – Het gemeentelijk zwembad van Frigiliana opent dinsdag 1 juni weer de poorten voor het zomerseizoen. Het zwembad is in de maanden juni en september geopend van 11.00 tot 21.00 uur, zo kondigde de sportwethouder van het bergdorp Atonio Manuel López maandag 31 mei aan.

Gedurende de openingstijden zijn alle momenteel geldende Corona-restricties van kracht. In de maanden juli en augustus zijn de openingstijden voor de doordeweekse dagen vooralsnog vastgesteld op 13.00-19.00 uur, op zaterdagen en zondagen van 11.00-20.00 uur.

Foto (c) Ayuntamiento de Frigiliana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s