Voetbaltoernooi voor pupillen en junioren in Nerja

NERJA – Op de velden van het stadion Enrique López Cuenca én het gemeentelijk voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla in Nerja wordt op zaterdag 12 juni de eerste uitgave van het Torneo de Fútbol 7 afgewerkt. De wedstrijden beginnen om 09.30 uur, deelgenomen wordt er door pupillen- en juniorenteams van zes verschillende verenigingen.

De deelnemende clubs zijn Granadal Figueroa, Real Betis, Granada CF, CD Tira Pichón, CD Puerto Ciudad Jardín en het lokale CD Nerja. Het toernooi wordt gehouden onder de momenteel geldende Covid-19 regels, waarbij de toeschouwers worden geacht een mondmasker te dragen en de onderlinge afstand van anderhalve meter te respecteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s