Bar El Molino sluit de deuren

NERJA – De legendarische bar El Molino in Nerja heeft de deuren gesloten. Uitbater Paco Fernández is er na een lange periode van onderhandelingen niet in geslaagd om tot een nieuwe huurovereenkomst te komen met de eigenaar van het pand aan de aan de Calle San José in de binnenstad.

El Molino was één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’. De, bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen uiterst populaire, bar was te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s