Weerwaarschuwing voor Axarquía-regio

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) hebben voor de Axarquía-regio (waartoe onder meer Nerja, Torrox en Frigiliana behoren) een ‘code geel’-waarschuwing uitgevaardigd voor zondag 23 mei. Daarbij  bestaat de kans op hevige regenval en storm.

De temperaturen zakken daarbij volgens de verwachtingen naar een gemiddelde waarde van 21 graden Celsius. Voor de komende week wordt er géén regen meer voorzien door de weerkundigen, wél relatief veel zon met daarbij een matige wind en gemiddelde dagtemperaturen van circa 22 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s