Granada CF sluit competitie af met gelijkspel

GRANADA – In de 38ste en laatste speelronde voor de Spaanse Primera División is voetbalclub Granada CF er zondagavond 23 mei niet in geslaagd Getafe van zich af te schudden. Na negentig minuten voetbal in het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada was de eindstand gelijk aan de beginstand: 0-0.

De bezoekers hadden gedurende het duel een licht veldoverwicht, maar slaagden er niet in dit in doelpunten uit te drukken. Met dit gelijkspel eindigde  Granada CF op de negende plaats van de ranglijst voor de Primera División (‘La Liga’).

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s