Play-offs Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Vier Nederlandse voetbalclubs zijn nog in de race voor de laatst beschikbare plaats in de nieuwe Europa Conference League. Deze wedstrijden zijn woensdag 19 mei in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Een dag later (donderdag 20 mei) zijn ook de duels in halve finales van de play-offs voor een plaats in de Nederlandse Eredivisie te zien bij bar El Fuego.

Feyenoord treedt woensdag 20 mei om 21.00 uur aan tegen de Rotterdamse stadgenoot Sparta. FC Utrecht speelt dezelfde avond om 18.45 uur tegen FC Groningen. De finale wordt zaterdag 22 mei om 20.00 uur afgewerkt.

NEC neemt het donderdagavond 20 mei in Nijmegen vanaf 18.45 uur op tegen Roda JC uit Kerkrade, FC Emmen treedt om 21.00 uur op eigen veld aan tegen NAC Breda. De winnaars spelen zondag 23 mei vanaf 18.00 uur tegen elkaar om de laatst resterende plaats in de Eredivisie.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s