Granada CF onderuit bij Alavés

VITORIA GASTEIZ – In de Spaanse Primera División heeft voetbalclub Granada CF zondag 16 mei géén punten overgehouden aan de verre reis naar Baskenland. De Andalusische club ging in negentig minuten voetbal vrij kansloos met 4-2 onderuit tegen Deportivo Alavés.

In het Estadio Mendizorrotza van Vitoria Gasteiz liet Alavés zondagavond vanaf de aftrap weinig heel van illusies van Granada. Al na acht minuten voetbal werd de openingstreffer opgetekend, welke op naam kwam van middenvelder Pere Pons. Een klein kwartier later verdubbelde Rubén Duarte de marge: 2-0. Na een half uur spelen zorgde Jorge Molino voor de aansluitingstreffer namens de bezoekers, waardoor de rust werd gehaald met een 2-1 tussenstand.

Na de pauze verdubbelden beide ploegen hun productie van de eerste helft. Eerst bracht Antonio Puertas met een treffer in de 63ste minuut de clubs op gelijke hoogte, nog geen drie minuten later stelde José Luis Sanmartín (voetbalnaam ‘Joselu’) orde op zaken voor Alavés (3-2). Het slotakkoord was ook voor de thuisclub toen Luis Jesús Rioja in de 72ste minuut de eindstand bepaalde op 4-2.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s