Granada CF maatje te klein voor Real Madrid

GRANADA – Met een simpele en ruime 1-4 overwinning op Granada CF heeft Real Madrid donderdagavond in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada de aansluiting met stadgenoot Atlético behouden in de race om de Spaanse titel.

Bij rust stonden de bezoekers al op een 0-2 voorsprong na doelpunten van de Kroaat Luka Modrić (na 17 minuten) en de Braziliaan Rodrygo Goes (in de extra tijd van de eerste helft). Halverwege de tweede helft produceerde Jorge Molino tegen de veldverhoudingen in tóch de aansluitingstreffer voor Granada. De hoop een eventuele stunt duurde welgeteld vier minuten van de Andalusische voetbalclub, daarna zette Real met twee treffers in een tijdspanne van één minuut orde op zaken.

Eerst bracht Álvaro Odriozola een kwartier voor tijd de marge terug tot twee doelpunten, een minuut later liet de Fransman Karim Benzema zijn enige treffer van de avond optekenen: 1-4.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s